Palveluesihenkilö: turvakoti, Joensuu (id9003)

TERVETULOA POHJOIS-KARJALAN HYVINVOINTIALUEEN - SIUN SOTEN AMMATTILAISTEN JOUKKOON

"Työpaikan valinta tuppaa vaikuttamaan aika moneen muuhunkin asiaan kuin itse työhön. Muidenkin kuin tekijän osalta. Siksi niitä rekrymainoksissa perinteisesti viliseviä näköalapaikkoja, monipuolisia mahdollisuuksia ja tukea antavia yhteisöjä on hyvä olla tarjolla myös työajan ulkopuolella. Meistä tuntuu, että meiltä sellaisia hyvinkin voisit löytää. Avaa mielesi sekä sydämesi ja tutkiskele itse!"


HAEMME 15.9.2024 MENNESSÄ VAKITUISEEN VIRKAAN

Palveluesihenkilöä

Joensuun turvakotipalveluun 1.10.2024 alkaen
 
 

Tässä hakemuksessa käytetään anonyymia eli nimetöntä rekrytointia. Haluamme turvata aidosti kaikille tasa-arvoisen kohtelun rekrytoinnissa. Valinta haastatteluihin tehdään koulutuksen, osaamisen sekä työkokemuksen perusteella. Täytä kaikki järjestelmän kysymät tiedot. Jätä avoimesta tekstikentästä pois kaikki tiedot, mistä sinut voi tunnistaa. Esihenkilö näkee cv:n vasta haastatteluvalinnan jälkeen. Katso tarkempi ohjeistus tästä linkistä: ohje

Tehtävänkuvaus

Tämä palveluesihenkilön tehtävä koostuu esihenkilötehtävästä ja turvakodin asiakastyöstä vastaavan sosiaalityöntekijän tehtävästä. 

Joensuun turvakoti tuottaa turvakotipalvelua THL:n palveluntuottajana. Turvakoti on tarkoitettu kaikille lähisuhdeväkivaltaa tai sen uhkaa kokeneille ikään, sukupuoleen, kotikuntaan tai erityistarpeisiin katsomatta. Turvakodille asiakas voi tulla joko yksin tai yhdessä lasten kanssa. Turvakoti on lyhytaikainen turvapaikka, joka tarjoaa suojan väkivallalta ja apua väkivallan loppumiseksi. Turvakodin henkilökunta antaa kriisi- ja keskusteluapua, neuvontaa, ohjausta ja apua käytännön asioiden järjestelemiseen sekä edistää perhekeskeistä lastensuojelutyötä. 

Turvakotitoiminnan palveluesihenkilö vastaa turvakodin toiminnasta ja toimii turvakodin henkilöstön (7 ohjaajaa) esihenkilönä. Turvakodilla on ohjaustyötä tehdään ympäri vuorokauden. Palveluesihenkilö tekee päivätyötä (37,75h/vk), jota voi tehdä sopimuksen mukaan myös osin etänä. Turvakodin esihenkilö vastaa asiakastyön toteutumisesta ja johtamisesta sekä toiminnasta; talouden ja toiminnan suunnittelusta, tilastoinnista ja raportoinnista.

Työssä tarvitaan hyvää organisointikykyä ja itsenäistä päätöksentekokykyä. Edellytämme hakijalta kokemusta sosiaalityöstä, kykyä toimia verkostoissa sekä hyviä työelämä- ja vuorovaikutustaitoja. Eduksi katsotaan kokemus sosiaalityöntekijän työstä, esihenkilötyöstä ja/tai lähisuhdeväkivaltatyöstä.

Jos siis pidät hallinnollisista tehtävistä, mutta haluat, että työhösi sisältyy myös asiakastyötä, olisitko hakemamme esihenkilö?  

Palveluesihenkilönä kuulut työikäisten palveluiden esihenkilötiimiin (9). Vastaamme yhteistyössä esihenkilötyön kehittämisestä ja tuesta. THL koordinoi turvakodin asiakastyötä ja kouluttaa henkilöstön.

Olet lämpimästi tervetullut Siun soten perhe- ja sosiaalipalveluihin toteuttamaan ja kehittämään lähisuhdeväkivallan ehkäisytyötä meille tähän asiantuntevaan, kehittämistyöhön ja koulutuksiin motivoituneeseen, persoonalliseen ja perustyöhön sitoutuneeseen tiimiin!  

Kelpoisuusehdot

Turvakodin vastuuhenkilöllä on oltava sosiaalihuollon ammatillisen henkilöstön kelpoisuusvaatimuksista annetun lain (272/2005+817/2015) 7 §:ssä säädetty kelpoisuus sekä alan perehtyneisyyttä ja työkokemusta lähisuhdeväkivallan kriisityöstä (valtioneuvostonasetus turvakotipalvelujen tuottamiselle asetettavista edellytyksistä). Työtehtävän ominaispiirteiden ja säädösten vuoksi tässä palveluesihenkilön tehtävässä edellytetään siis sosiaalityöntekijän pätevyyttä.

Palkkaus ja edut

Tehtäväkohtainen palkka on palveluesihenkilön tehtävässä 3712,91 e/kk, lisäksi maksetaan tehtäväkohtaista korotusta turvakodin asiakastyöstä vastaavan sosiaalityöntekijän työstä (tällä hetkellä 368,28e).

Maksamme henkilöstöllemme työkokemuksen perusteella työkokemuslisää, joka työkokemuksesi määrästä riippuen voi olla 3 % tai 8 %. Palvelussuhteen ehdot määräytyvät sosiaali- ja terveydenhuollon työ- ja virkaehtosopimuksen (SOTE-sopimus).

Siun sotessa on käytössä henkilöstön palkitsemisen kokonaisuus. Kokonaisuus sisältää tällä hetkellä esimerkiksi työsuorituksen arviointiin perustuvan henkilökohtaisen lisän palkitsemisohjelmassa määriteltyjen kriteerien mukaisesti sekä erilaisia pikapalkitsemisen muotoja. Lisäksi siunsotelaisille on tarjolla runsaasti erilaisia työsuhde-etuja, kuten

  • työsuhdepolkupyörä
  • laaja vapaa-ajan tapaturmavakuutus
  • ePassi liikunta-, kulttuuri- ja hyvinvointietuna
  • lainattavia ja vuokrattavia vapaa-ajan välineitä sekä tiloja
  • työnantajan tuki yhteisölliseen toimintaan
  • lisäksi useat yritykset tarjoavat henkilöstölle erilaisia etuja
  • tilapäismajoitusta/soluasuntoja laajasti maakunnan alueella

Lisätiedot 

Tehtävien aloituksesta ja kestosta neuvottelemme mielellämme hakijoiden kanssa. Tavoitteenamme on luoda joustava työympäristö, joka sopii sekä sinulle että meille. Joten ilmaise rohkeasti toiveesi, jotta voimme yhdessä löytää sopivan ratkaisun.

Tehtävään valitun on ennen tehtävän vastaanottamista esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus terveydentilastaan sekä rikosrekisteriote (Laki lasten kanssa työskentelevien rikostaustan selvittämiseksi 504/2002). Tehtävässä on koeaika kuusi kuukautta.

Lisätietoja antaa Työikäisten palvelualueen palvelujohtaja Johanna Turunen 013 330 5333 johanna.turunen@siunsote.fi ja palvelupäällikkö Jaana Väyrynen 013 330  5870 jaana.vayrynen@siunsote.fi  

Tehtävään haetaan sähköisesti.

Joensuussa 30.8.2024

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue

Pohjois-Karjalan hyvinvointialue on aloittanut toimintansa 1.1.2023. Siun sotessa sosiaali-, terveys- ja pelastustoimen ja ympäristöterveydenhuollon palvelut on integroitu jo vuodesta 2017 lähtien. Yhdessä tehden varmistamme vaikuttavimmat palvelut. 



Hakuaika alkaa: 30.08.2024 10:00Hakuaika päättyy: 15.09.2024 23:59

Jaa ilmoitus